Sunday, June 12, 2016

Rahulik Šveitsi linnaelu

Reedel sai ikka Triinuga päris korralikult meie põhikooliaegse mussi järgi tantsitud. Kui veel Britney Spearsi "Baby hit me one more time" tuli, siis oli flashback päris ehtne. Laupäeval, nagu arvata võite, olime veidi väsinud. Jumal tänatud, et maailmas on peojärgsed brunchihommikud.

Valik oli mitmekülgne: munad, peekon, croissant, jogurt, puuviljad ja muidugi juust, mitu erinevat juustu lausa:

Ka päike tuli välja ja mina ei suutnud lillede pildistamist jätta:

Edasi lebotasime paar tundi lihtsalt Triinu pool ja taastusime. Vaatasime aknast paduvihma ja olime õnnelikud, et sel päeval mägedesse ei läinud. Õhtupoole õnnestus meil ennast siiski välja vedada ja hea oli, et me seda tegime, sest kogu üritus kujunes suurepäraseks.

Jalutasime järve ääres ja nägime sarvemängijat:

Triin võttis mind modelliks (aaaah kui äge see alati on!):

Tegelikult oli meil lausa planeeritud fotoshoot, Triin tegi mulle meigi ja puha. Viimased FB profiilikad on mul kõik Triinu tehtud olnud. Sel pildistamise hetkel mõtlesin küll, et kas saab veel vingem see mu väike eluke olla? Ega vist ei saa küll.

Mõne pildi peale jäime isegi kahekesi:

Päikseline pildistamine vaheldus aga siiski paduvihmaga ja paati oodates nägime Zürichi järve taha maalitud tormitaevast:

Triin rääkis, et šveitslased on õnnelikud inimesed. Mõtlevad aina, et mis hobi endale järgmiseks võtta, et kas ostaks endale jahi või hoopis hakkaks langevarjumoodi asjandusega sõitma või pakuks lastele polosõiduvõimalust... No tõesti, mis viga niimoodi elada. Pluss neil on veel mäed kah.

Siin on ka üks populaarne hobi pildile saanud: purjetamine:

Järveäärses kohvikus jõime veini ja kakaod ja naersime kõvasti igasugu seikade üle ning muidugi kuulus vestlusesse ka kõik sügavamõtteline ja tähtis ja ilus. Veevalajatel on raske aasta, hehe. Vähemalt pole me üksi.

Koduteel imetlesin maju. Need rõdud ja ehitusstiil on lihtsalt nagu filmist. Samal ajal muidugi mõtlesin, et ei tea, mis energiaklassi need kaunitarid omavad ka. Aga samas šveitslastel on vist nii palju raha, et võib-olla neid üldse ei huvitagi.

Triin tegi mulle õhtuks parti. Jah, parti. Ja jah, see oli väga maitsev. Söögitegemiseinspiratsioon, ma kutsun sind! Õhtu lõppeski pardi ja veini ja Coldplay mussi ja jutuajamisega, kõik hea.

No comments: